Vacature: Telefoniste (20-32 uur)

Voor onze groeiende praktijk zijn wij op zoek naar een collega die voor ons de telefoon kan beantwoorden en daarbij behorende acties kan ondernemen. Ook beheer je de agenda’s van de pedicures, voer je licht administratieve taken uit en beheer je wat voorraad.
De vaste werkplek zal Dordrecht zijn (locatie Octant), maar enkele uren per week thuiswerken is bespreekbaar.
Binnen deze functie ben je een belangrijke spil in de onderneming en zal je naast de directe aansturing door de eigenaar ook samenwerken met de (medisch) pedicures. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze (nieuwe) cliënten.

Wie zijn wij?

Voetcentrum Dordrecht is een dynamische en grote pedicurepraktijk die volop groeit. Wij werken samen met verschillende disciplines en zien daardoor ook een grote diversiteit aan voeten. Wij kenmerken ons door een hoge mate van klantgerichtheid en een professionele, informele cultuur waarbij aandacht voor de klant centraal staat. Wij behandelen voeten in onze praktijk in Sterrenburg (twee locaties) en een locatie in Dubbeldam. Op dit moment zijn wij bezig met uitbreiding van de regio Dordrecht-Rotterdam.

Functie-eisen

Enige ervaring in een soortgelijke functie is fijn, een opleiding in deze richting is een pré, maar belangrijker is dat je beschikt over goede sociale vaardigheden die aansluiten bij de klantvriendelijke cultuur van ons bedrijf. Tevens heb je een enthousiaste en positieve instelling. Je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit en kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel.

Ben je erg enthousiast, maar komt je opleiding niet overeen met de functie-eisen, dan zijn wij bereid om te investeren in een opleiding.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een fijne werkomgeving met enthousiaste collega’s, goede persoonlijke begeleiding en ruimte voor specialisatie. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Deze vacature is in loondienstverband te vervullen. Wij zijn op zoek naar een collega voor 20-32 uur.

Sollicitatieprocedure

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en heb je interesse? Reageer dan meteen en stuur je sollicitatie met CV & motivatie via email naar info@voetcentrumdordrecht.nl t.a.v Caroline Mijdam

 

Voetcentrum Dordrecht
Octant 253-254
3328SV Dordrecht

Leave a reply