Vacature: Pedicure Stagiaire

Ben jij bezig met het volgen van de opleiding tot pedicure, dan mag je ook een stage volgen bij een pedicurepraktijk!
Wij van Voetcentrum Dordrecht kunnen jou heel veel praktijkervaring bieden!

Wie zijn wij?

Wij zijn een dynamische en grote pedicurepraktijk die nog altijd volop groeit. Wij werken samen met verschillende disciplines en zien daardoor ook een grote diversiteit aan voeten. Wij kenmerken ons door een hoge mate van klantgerichtheid en een professionele, informele cultuur waarbij aandacht voor de klant centraal staat. Wij behandelen voeten in onze eigen praktijk in Sterrenburg (twee locaties) en een locatie in Dubbeldam. Op dit moment zijn wij ook bezig met uitbreiding in de regio Dordrecht-Rotterdam.

Functie-eisen

Naast vaktechnische competenties ben je bezig met de opleiding tot pedicure bij een geregistreerde opleider in de regio en zit je in de laatste fase van de opleiding. Verder beschik je over goede sociale vaardigheden die aansluiten bij onze klantvriendelijke cultuur en heb je een enthousiaste en positieve instelling. Je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit en kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel.

Sollicitatieprocedure

Herken jij je in de bovenstaande beschrijving en heb je interesse? Reageer dan meteen en stuur je sollicitatie met CV & motivatie via email naar info@voetcentrumdordrecht.nl t.a.v. Caroline Mijdam.

 

Voetcentrum Dordrecht
Octant 253-254
3328SV Dordrecht

Leave a reply