Vacature: (Medisch) Pedicure (i.o.)

Voor onze locaties in de regio Dordrecht zoeken wij een (medisch) pedicure (i.o.) voor 20-32 uur in de week.

Binnen deze functie maak je de vertaalslag van zorgvraag naar adequate voetbehandeling. Je hebt een belangrijke rol in het voorkomen van voetproblemen en je geeft klanten advies over voetverzorging en schoenkeuze.

Wie zijn wij?

Wij zijn een dynamische en grote pedicurepraktijk die constant groeit. Wij werken samen met verschillende disciplines en zien daardoor ook een grote diversiteit aan voeten. Wij kenmerken ons door een hoge mate van klantgerichtheid en een professionele, informele cultuur waarbij aandacht voor de klant centraal staat. Wij behandelen voeten in onze praktijk in Sterrenburg (twee locaties) en een praktijk in Dubbeldam. Op dit moment zijn wij ook bezig met uitbreiding in de regio Dordrecht-Rotterdam.

Functie-eisen

Naast vaktechnische competenties beschik je over een afgeronde opleiding tot (medisch) pedicure met branchediploma of ben je bijna klaar met de opleiding. Verder beschik je over goede sociale vaardigheden die aansluiten bij de klantvriendelijke cultuur van ons bedrijf en heb je een enthousiaste en positieve instelling. Je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit en kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel.

Ben je erg enthousiast, maar komt je opleiding niet overeen met de functie-eisen, dan zijn wij bereid te investeren in je opleiding.

Arbeidsvoorwaarden

Voetcentrum Dordrecht biedt een fijne werkomgeving met enthousiaste collega’s, goede persoonlijke begeleiding en ruimte voor specialisatie. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Deze vacature is in loondienstverband te vervullen, maar een samenwerking voor een ZZP-verband behoort ook tot de mogelijkheden.

Sollicitatieprocedure

Herken jij je in de bovenstaande beschrijving en heb je interesse? Reageer dan meteen en stuur je sollicitatie met CV & motivatie via email naar info@voetcentrumdordrecht.nl t.a.v. Caroline Mijdam.

 

Voetcentrum Dordrecht
Octant 253-254
3328SV Dordrecht

Leave a reply