Vacature: (medisch) pedicure gezocht!

Het gezellige team van Voetcentrum Dordrecht zoekt versterking! Ze genieten nu volop van vakanties en de zon, maar als ze straks weer aan de slag mogen, zouden zij graag een leuke pedicure erbij hebben om de hoeveelheid klanten iets beter te kunnen verspreiden. Lijkt dit jou wat? Lees dan snel verder!

Medisch Pedicure

Voor onze locaties in de regio dordrecht zoeken wij een (medisch) pedicure (20-28 uur per week)

Binnen deze functie maak je de vertaalslag van zorgvraag naar adequate voetbehandeling.
Je hebt een belangrijke rol in het voorkomen van voetproblemen en je geeft klanten advies over voetverzorging en schoenkeuze.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een dynamische en grote Pedicurepraktijk die volop groeit. Wij werken samen met verschillende disciplines en zien daardoor ook een grote diversiteit aan voeten. Wij kenmerken ons door een hoge mate van klantgerichtheid en een professionele, informele cultuur waarbij aandacht voor de klant centraal staat. Wij behandelen voeten in onze praktijk in Sterrenburg, maar komen ook bij de cliënten aan huis en hebben ons aangesloten bij diverse zorginstanties.

 

Functie-eisen

Naast vaktechnische competenties beschik je over een afgeronde opleiding tot (medisch) pedicure met branchediploma. Verder beschik je over goede sociale vaardigheden die aansluiten bij de klantvriendelijke cultuur van ons bedrijf en ben je enthousiast en positief ingesteld. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel.

Ben je erg enthousiast, maar komt je opleiding niet overeen met de functie-eisen, dan zijn wij bereid om te investeren in je opleiding

 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een fijne werkomgeving met enthousiaste collega’s, goede persoonlijke begeleiding en ruimte voor specialisatie. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Deze vacature is in loondienstverband te vervullen, maar een samenwerking voor een ZZP-verband behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Sollicitatieprocedure

Herken jij je in de bovenstaande beschrijving en heb je interesse? Reageer dan direct en stuur je sollicitatie met motivatie en cv via  email naar info@voetcentrumdordrecht.nl tav Caroline Mijdam.

Leave a reply