Uw medisch pedicure: Caroline Mijdam

Caroline Mijdam: “Na een aantal jaren ervaring als pedicure ben ik sinds 2015 ook medisch pedicure. Door mijn praktijkervaring behandel ik veel diabetesvoeten en risicovoeten. Sinds kort ben ik gediplomeerd oncologisch pedicure. Daarnaast ben ik sinds januari 2017 gediplomeerd om voetreflexmassages te geven.

In 2013 ben ik gestart als pedicure aan huis. Inmiddels heb ik een ruime ervaring in het behandelen van mensen thuis én in zorginstellingen en revalidatiecentra. Ik ben in de praktijk van Lida van de Wetering begonnen als pedicure en al snel  wilde ik doorstuderen voor medisch pedicure. Bijna twee jaar werkte ik in gezondheidscentrum Eureka. Vanaf 1 oktober 2017 start ik als medisch pedicure in Gezondheidscentrum Gravenhorst in Dubbeldam.

In een gezondheidscentrum werk je veel samen met andere specialisaties zoals huisartsen, podotherapeuten, fysiotherapeuten en diabetisch verpleegkundigen. Daarnaast heeft sport mijn persoonlijke interesse. Ik vind het dan ook leuk om sporters te helpen met voetproblemen, om zo hun prestaties te verbeteren.”

Afspraak maken met Caroline Mijdam? Dit zijn haar werkdagen:

  • Dinsdag: Gezondheidscentrum Gravenhorst in Dubbeldam
  • Woensdag, donderdag en vrijdag: Octant in Sterrenburg

Uw medisch pedicure: Mary van der Rest

Mary van der Rest: “Sinds 2016 ben ik gediplomeerd pedicure. Daarvoor heb ik ruim 25 jaar in een gerenommeerde schoenenspeciaalzaak gewerkt en hier al veel kennis van voeten opgedaan. Tijdens mijn opleiding heb ik een voorkeur ontwikkeld voor de oudere voet en de voet die wat meer aandacht nodig heeft. Ik behandel de voeten in de praktijk en bij u thuis (ambulant).

Vanuit het Voetcentrum werk ik ook samen met Syndion. Dit is een organisatie voor mensen met een beperking. Inmiddels ben ik gestart met de opleiding tot medisch pedicure en 2018 hoop ik mijn diploma hiervoor te halen. Dan kan ik me specialiseren en alle specialistisch technieken toepassen!””

Afspraak maken met Mary van der Rest? Dit zijn haar werkdagen:

  • Maandag: Octant in Sterrenburg
  • Dinsdag en woensdag: Ambulant (dus bij u aan huis)
  • Donderdag: bij Syndion
Maak direct een afspraak