Uw medisch pedicure: Caroline Mijdam

Caroline Mijdam: “Na een aantal jaren ervaring als pedicure ben ik sinds 2015 ook medisch pedicure. Door mijn praktijkervaring behandel ik veel diabetesvoeten en risicovoeten. Sinds kort ben ik gediplomeerd oncologisch pedicure. Daarnaast ben ik sinds januari 2017 gediplomeerd om voetreflexmassages te geven.

In 2013 ben ik gestart als pedicure aan huis. Inmiddels heb ik een ruime ervaring in het behandelen van mensen thuis én in zorginstellingen en revalidatiecentra. Ik ben in de praktijk van Lida van de Wetering begonnen als pedicure en al snel  wilde ik doorstuderen voor medisch pedicure. Bijna twee jaar werkte ik in gezondheidscentrum Eureka. Vanaf 1 oktober 2017 start ik als medisch pedicure in Gezondheidscentrum Gravenhorst in Dubbeldam.

In een gezondheidscentrum werk je veel samen met andere specialisaties zoals huisartsen, podotherapeuten, fysiotherapeuten en diabetisch verpleegkundigen. Daarnaast heeft sport mijn persoonlijke interesse. Ik vind het dan ook leuk om sporters te helpen met voetproblemen, om zo hun prestaties te verbeteren.”

Afspraak maken met Caroline Mijdam? Dit zijn haar werkdagen:

 

  • Dinsdag, Woensdag en vrijdag: Octant in Sterrenburg
  • Donderdagochtend locatie Blaauwweg 551 in Sterrenburg

Uw medisch pedicure: Mary van der Rest

Mary van der Rest: “Sinds 2016 ben ik gediplomeerd pedicure en vanaf 2018 gediplomeerd medisch pedicure. Daarvoor heb ik ruim 25 jaar in een gerenommeerde schoenenspeciaalzaak gewerkt en hier al veel kennis van voeten opgedaan. Tijdens mijn opleiding heb ik een voorkeur ontwikkeld voor de oudere voet en de voet die wat meer aandacht nodig heeft. Ik behandel de voeten in de praktijk en op een van onze locaties in de regio.

Vanuit het Voetcentrum werk ik ook samen met Gemiva. Dit is een organisatie voor mensen met een beperking. Daarnaast werk ik bij Phaedra in de Oude School in Dubbeldam als gespecialiseerd oncologisch voetzorg verlener.

Afspraak maken met Mary van der Rest? Dit zijn haar werkdagen:

  • Dinsdag; Pheadra centrum voor oncologische zorg
  • Woensdag en Donderdag: Octant Sterrenburg
Maak direct een afspraak