Pedicure Dordrecht

Pedicure Dordrecht – Problemen met uw voeten? Dat is al vervelend genoeg. Dan wilt u snel en professioneel geholpen worden door medisch specialisten. Bij Voetcentrum Dordrecht zijn uw voeten altijd in goede handen. Wat uw klacht ook is: bij het Voetcentrum kunt u terecht voor alle behandelingen die door een professionele pedicure of podotherapeut worden uitgevoerd. Regelmatige verzorging kan u helpen voetproblemen te voorkomen, daarom bent u ook voor voetverzorging welkom. Waar u ook voor komt: bij de grootste praktijk van Dordrecht staan uw voeten centraal!

Voetklachten en behandelingen

Heeft u voetklachten en wilt u weten welke behandelingen wij bieden? Dat zijn er heel veel! Van eelt verwijderen, kalknagel en kloven behandelen tot zooltjes. Maar ook met pijnklachten van een Hallux Valgus of een vervelende voetschimmel helpen wij u verder. Voetverzorging voor mannen doen wij uiteraard ook. Daarnaast hebben wij goede verzorgingsproducten om uw voeten gezond te houden. Kijkt u op de pagina behandelingen voor een uitgebreid overzicht aan behandelingen en producten.

Medisch gediplomeerde pedicures | gecertificeerde podotherapeuten

Omdat u bij ons alleen geholpen wordt door specialisten zoals medisch gediplomeerde pedicures en gecertificeerde podotherapeuten, bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit. Wij werken uitsluitend hygiënisch. Dat lijkt logisch, maar helaas is dat lang niet overal het geval. Een reden temeer om uw voeten met een vertrouwd gevoel in onze handen te leggen. Wilt u weten wie onze medisch pedicures zijn? Op de pagina pedicures stellen zij zich aan u voor.

Locaties: in Sterrenburg, in Dubbeldam of aan huis

Voetcentrum Dordrecht is op drie locaties in Dordrecht te bezoeken. Voetcentrum Octant vindt u in de wijk Sterrenburg (voorheen VOET! Voetverzorging), aan de Blaauwweg bij Fysique Fysiotherapie en bij Phaedra in Dubbeldam.

Aangesloten bij ProVoet

Voetcentrum Dordrecht is aangesloten bij ProVoet, de landelijke brancheorganisatie voor pedicures.

contact

Wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op. Klik op de pagina contact voor onze contactgegevens. Of maak meteen een afspraak:

Maak direct een afspraak