Medische pedicure aan huis

Zoekt u een medische pedicure aan huis in Dordrecht? Soms is het gewoon niet mogelijk dat een cliƫnt naar ons toe komt. Dat begrijpen wij als geen ander. U kunt dan een behandeling door een pedicure aan huis met ons afspreken.

Algemene tekst met interne linken naar behandelingen, pedicures, prijzen etc.

Wat kunt u verwachten van een medische pedicure aan huis

De medisch pedicure verzorgt uw voeten met haar eigen producten. Ook zal ze uw voeten mechanisch afwerken om het best mogelijke resultaat te bereiken. Met mechanisch afwerken wordt het gebruik van de pedicuremotor bedoelt.

Na de behandeling voelen uw voeten meteen weer fris aan! Dit komt doordat we gebruik maken van een nat-techniek motor. Omdat er water wordt gebruikt, is het niet pijnlijk en zullen alle kleine deeltjes van de voeten afgespoeld worden.

  • Uiteraard werken we ook aan huis hygiĆ«nisch en volgens de laatste voorschriften.
  • U kunt een afspraak maken op woensdag overdag.
  • Ook in zorginstellingen komen wij aan huis, indien dit is overlegd met de zorginstantie.

Welke behandelingen zijn er mogelijk aan huis

Vrijwel alle behandelingen kunnen ook bij u thuis of in de zorginstelling worden uitgevoerd. Zowel cosmetische behandelingen als behandelingen van risicovoeten. Risicovoeten zijn voeten die bijvoorbeeld door reuma, spasticiteit, diabetes, kanker ouderdom en verwaarlozing specialistische zorg nodig hebben. We werken altijd nauw samen met andere zorgverleners zoals uw huisarts of de podotherapeut.

Kijkt u in dit overzicht naar alle mogelijke behandelingen en prijzen. Staat er onverhoopt niet bij wat u nodig heeft? Neem dan vooral even contact op. De kans is groot dat we u goed kunnen helpen!

contact

Wilt u meer informatie? Klik op de pagina contact voor onze contactgegevens. Of maak meteen een afspraak:

Button: Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak