Voet nagel reparatie, niet alleen voor dames! Het gebeurt vaak genoeg dat mensen niet op open schoenen durven te lopen omdat de nagels lelijk zijn van vorm of structuur. Zo een ontsierde nagel aan de voeten kan zijn ontstaan door een trauma of bijvoorbeeld voetballen, maar ook schimmel kan het uiterlijk van de nagel beïnvloeden. Bij Voetcentrum Dordrecht hebben wij de juiste technieken in huis om de nagels met gel weer te verfraaien. In principe moet er wel altijd een stukje natuurlijke nagel aanwezig zijn om de gel aan te laten hechten.

Nagel reparatie

De gel wordt met UV licht uitgehard en groeit met de natuurlijke nagel uit. Deze techniek is eventueel ook tijdelijk mogelijk op kalk/schimmelnagels. De kleur van de gel is zoveel mogelijk aangepast aan de huidkleur en de kleur van de andere nagels. Je ziet nagenoeg niet dat het een kunstnagel is. Dus mannen kunnen deze techniek ook laten toepassen om deze zomer gewoon mooie mannen-nagels te hebben
De dames kunnen deze kunstmatige nagels voorzien van een nagellak indien ze dit willen. Wij adviseren dan wel om de lak van Depend O2- lijn te gebruiken omdat deze het beste hecht en eventueel de tinctuur voor de mycose nagel gewoon doorlaat. De nagellak mag alleen verwijderd worden met een remover zonder aceton.