Rianne Klootwijk

Mag ik mijzelf aan u voorstellen, ik ben Rianne Klootwijk en sinds februari 2018 in dienst bij gekomen bij Voet! Voetpedicure.

Ik had in mijn leven een grote droom en dat is (medisch) pedicure worden. Iets wat ik al jaren wilde, mensen met probleemvoeten helpen en hen met een goed gevoel de deur uit te laten gaan. Via wat omwegen toch eindelijke begonnen aan de opleiding pedicure en die heb ik met goed resultaat afgerond en inmiddels bijna klaar met de opleiding voor Medisch pedicure. Het medische is iets wat mij heel erg boeit en dat samen het gevoel voor uiterlijke verzorging is dit een prachtige combinatie.

Ik vind het belangrijk dat u zich bij mij op uw gemak voelt; tijd voor een beetje extra aandacht en een luisterend oor. Graag plan ik extra tijd voor een ontspannende voetmassage of een Wellness behandeling. De cliënten net dat beetje extra geven wat zij verdienen geeft mij een goed gevoel. Geen dag is hetzelfde, alle cliënten zijn verschillend, prachtig!  Mijn werk is mijn passie en ik hoop dat ook uit te stralen.

Graag tot ziens in de praktijk aan de Octant!