Zal me even voorstellen, mijn naam is Peggy Peerkhan. Sinds 2015 ben ik gediplomeerd pedicure en vervolgens in 2018 gediplomeerd medisch pedicure. Vanaf 2019 ben ik werkzaam bij Voetcentrum Dordrecht. Mijn vak als medisch pedicure doe ik met veel zorg en plezier!

Het leukste van mijn werk bij Voetcentrum Dordrecht is dat ik mag samenwerken in een leuk team waarin in iedereen zijn eigen specialisme heeft, de korte lijnen met andere disciplines (orthopedisch schoenmaker, podotherapeut en voetfysiotherapeut) en natuurlijk de enorme diversiteit aan cliënten!

Regelmatig volg ik een bijscholing, wat ik ook als een must zie. Het leven veranderd en ook de voeten! Dus alle bijscholing doe ik met veel interesse. Hierdoor kan ik mij blijven ontwikkelen in mijn specialisme, u kunt bij mij terecht voor een medische- of cosmetische voetbehandeling. Alle overige specialisaties doe ik ook met alle zorg, bijvoorbeeld een orthese maken of een nagelbeugel plaatsen! Verder kunt u ook bij mij ook terecht voor een ingroeiende nagel, nagelreparatie of nagelregulatie.

Ook een mooie kleur gellack ter afsluiting van een voetbehandeling maakt het tot een geheel.

In mijn werk is geen dag hetzelfde! Als ik mag kiezen wat ik graag doe, dan kies ik voor een volledige voetbehandeling met voetmassage/scrub! Het is altijd weer een uitdaging om iedere klant tevreden en met pijnloze voeten de deur uit zien gaan.

Wanneer mag ik u begroeten voor een complete pedicurebehandeling? Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Wees welkom!

 

Groet,

Peggy