Caroline Mijdam

Caroline Mijdam: “Na een aantal jaren ervaring als pedicure ben ik sinds 2015 ook medisch pedicure. Door mijn praktijkervaring behandel ik veel diabetesvoeten en risicovoeten. Sinds kort ben ik gediplomeerd oncologisch pedicure. Daarnaast ben ik sinds januari 2017 gediplomeerd om voetreflexmassages te geven.

In 2013 ben ik gestart als pedicure aan huis. Inmiddels heb ik een ruime ervaring in het behandelen van mensen thuis én in zorginstellingen en revalidatiecentra. Ik ben in de praktijk van Lida van de Wetering begonnen als pedicure en al snel wilde ik doorstuderen voor medisch pedicure. Bijna twee jaar werkte ik in gezondheidscentrum Eureka. Vanaf 1 oktober 2017 start ik als medisch pedicure in Gezondheidscentrum Gravenhorst in Dubbeldam.

In een gezondheidscentrum werk je veel samen met andere specialisaties zoals huisartsen, podotherapeuten, fysiotherapeuten en diabetisch verpleegkundigen. Daarnaast heeft sport mijn persoonlijke interesse. Ik vind het dan ook leuk om sporters te helpen met voetproblemen, om zo hun prestaties te verbeteren.”

Afspraak maken met Caroline Mijdam? Dit zijn haar werkdagen:

  • Dinsdag: Gezondheidscentrum  Dubbeldam (Gravenhorst)
  • Woensdag, donderdag en vrijdag: Octant in Sterrenburg