Caroline Voetcentrum Dordrecht

Caroline Mijdam: “Na een aantal jaren ervaring als pedicure ben ik sinds 2015 ook medisch pedicure. Door mijn praktijkervaring behandel ik veel diabetesvoeten en risicovoeten. Sinds kort ben ik gediplomeerd oncologisch pedicure. Daarnaast ben ik sinds januari 2017 gediplomeerd om voetreflexmassages te geven.

In 2013 ben ik gestart als pedicure aan huis. Inmiddels heb ik een ruime ervaring in het behandelen van mensen thuis én in zorginstellingen en revalidatiecentra. Tevens ben ik in 2013 gestart in de praktijk van ben in de praktijk  Lida van de Wetering  als pedicure en al snel wilde ik doorstuderen voor medisch pedicure. Want dat is toch wel waar mijn hart ligt; geen uitdaging is te groot op het gebied van voetzorg!

In 2016 is Lida met pensioen gegaan en heb ik haar praktijk overgenomen. Voetcentrum Dordrecht werd geboren. Door de overname van de praktijk heb ik de kans gekregen om mijn visie te verwezenlijken. Ik ben van mening dat de voeten bij vele een ondergeschoven kindje is en dat er nog altijd een taboe op het vak van de pedicure ligt. Ik wil graag met mijn bedrijf een frisse en professionele uitstaling geven aan het beroep en het taboe opheffen. Voetzorg is voor iedereen, jong en oud!

Inmiddels is de praktijk flink uitgebreid met meerdere medewerkers en verschillende disciplines. Hierdoor kunnen we de lijnen kort houden en is het doorverwijzen naar de juiste behandelaar snel geregeld.  Door mijn ervaring in diverse gezondheidscentra, zorginstellingen en revalidatiecentra heb ik een netwerk opgebouwd buiten Voetcentrum wat ik ook met regelmaat inzet om het juiste resultaat voor mijn clienten te behalen, denk bijvoorbeeld aan een doorverwijzing naar een  huisartsen,  diabetisch verpleegkundigen of een dermatoloog. In mijn Voetcentrum werken wij veel samen met de podotherapeuten van Hallux Voetexperts, Vegter Fysiotherapie voor gespecialiseerde voetfysio, en Schoenexpert orthopedische schoenmakers.

Naast het neer zetten van een prachtig bedrijf en daar continue aan te werken vind ik het fantastisch om mijn kennis te delen met jong en oud, want we leren hoe we ons haar moeten kammen, hoe we onze tanden moeten poetsen, maar hoe moet je goed voor je voeten zorgen?

Naast de serieuze voetproblemen vind ik het mooi om iemand helemaal te laten ontspannen in mijn behandelstoel door een ontspannende voetreflex massage te geven. Ook heeft sport mijn persoonlijke interesse. Ik vind het dan ook leuk om sporters te helpen met voetproblemen, om zo hun prestaties te verbeteren.

Mijn motto? De glimlach komt van de voeten, en daar zorg ik graag voor! ”

Afspraak maken met Caroline Mijdam? Dit zijn haar werkdagen:

  • Dinsdag, woensdag en vrijdag; Voetcentrum Dordrecht Octant 253-254 Dordrecht
  • Donderdag ochtend; Fysique Fysiotherapie Blaauwweg Dordrecht