Dermatologie en voetzorg: Ruim twee miljoen Nederlanders hebben een probleem aan hun huid. Dit kan van korte duur zijn, of wat langer duren en soms kunnen mensen hun hele leven last hebben van hun huidprobleem. Dit betekend dat 1 op de 8 inwoners van Nederland hier mee te maken heeft. Grote kans dat ook u hier last van heeft!

Dermatologie en Voetzorg

De huid is het grootste orgaan. Het beschermt onze binnenkant tegen allerlei invloeden van buitenaf. Als de huid een verminderde weerstand heeft is deze juist extra vatbaar voor allerlei huidziekten of huidproblemen. Sommige kunnen simpel verholpen worden, andere dienen door een dermatoloog behandeld te worden. Ook op de huid van de voeten kunnen veel huidziekten hun uiting geven, wat dacht u van psoriasis of eczeem? Maar ook melanomen kunnen op de voeten zichtbaar worden. De Pedicures van Voetcentrum Dordrecht kunnen u de juiste weg wijzen voor de juiste zorg indien zij zelf niet de juiste middelen kunnen bieden.

Caroline is op dit moment bezig met de opleiding Dermatologie en voetzorg. Een uitgebreide opleiding waarin veel voorkomende huidproblemen van de voeten aan bod komen.

Later meer info over dit aspect van de voeten en wat Voetcentrum Dordrecht voor u hierin kan betekenen.