In juni 2022 is Voetcentrum Dordrecht benoemd tot dementievriendelijke onderneming en we tonen trots de mooie sticker van Stichting Alzheimer Nederland. Graag zetten wij een extra stap om ervoor te zorgen dat al onze klanten van een ontspannende behandeling kunnen genieten. 

Genieten van een kopje koffie op het terras of zelfstandig naar de kapper. Mensen met dementie willen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen genieten van dagelijkse dingen. Dingen die voor andere mensen heel normaal kunnen zijn. Wij kunnen daar als klein bedrijf een belangrijke rol in spelen door die zelfstandigheid mogelijk te maken. Hoewel wij iedereen zo vriendelijk mogelijk behandelen, nemen we graag een extra stap voor de klanten die dat nodig hebben.

In juni 2022 is Voetcentrum Dordrecht bekroond met de prachtige sticker van Stichting Alzheimer Nederland. Daarmee geven wij apetrots aan een dementievriendelijke onderneming te zijn. In Nederland zijn er steeds meer mensen die te maken krijgen met een vorm van dementie en de lieve mensen in en rondom ons klantenbestand zijn daarbij geen uitzondering. 

Des te blijer zijn we dat we kunnen leren om met vergeetachtige patiënten om te gaan. Al onze pedicures volgen minstens eens per jaar een opfriscursus waarin ze nóg meer leren over de omgang met deze gezellige klanten. Een gezellig praatje, volledige uitleg of begeleiders bij de behandeling, het is bij ons allemaal mogelijk. Wij willen natuurlijk iedereen van goede voetzorg voorzien en ook de mensen met dementie of alzheimer zijn bij ons van harte welkom.

Maak direct een afspraak