Cosmetische voetzorg: Het woord ‘cosmetisch’ betekend letterlijk ‘de kunst om de schoonheid van het lichaam te behouden’.

Je hebt eigenlijk geen klachten aan je voeten, maar je wilt ze wel goed verzorgen zodat je eventuele voetklachten kan voorkomen dat kan met cosmetische voetzorg. Of je staat de hele dag voor je werk, je kan er door andere lichaamsklachten niet goed meer bij, of je sport juist heel veel waardoor je veel belasting op de voeten hebt. Dan is een cosmetische behandeling wellicht perfect voor jou!

Want goed onderhouden voeten lopen nu eenmaal het beste!

Bij Voetcentrum Dordrecht kan je kiezen voor een basis pedicurebehandeling waar wij de voeten verzorgen. Maar wil je net een beetje extra, dan kan je kiezen voor bijvoorbeeld een nagellak of een lekkere wellness voor de voeten en een fijne voet en onderbeen massage.

Cosmetische voetzorg: Gellack of nagellak

Wij werken bij Voetcentrum Dordrecht met twee soorten nagellak. ‘Gewone’ lak van het merk Depend 02 en Gellack van Depend.

De ‘gewone’ lak is een uitgebreide lijn met trendkleuren in kleine hoeveelheden waardoor je lekker kan afwisselen en niet het hele seizoen met 1 kleur zit. Het grote pluspunt van deze lijn is dat het O2 is. Het laat zuurstof door waardoor de nagel niet wordt afgesloten, je kan dus tijdens het gebruik van deze lakken doorgaan met een eventuele mycose behandeling. Deze lak kan je zelf weer verwijderen met nagellakremover.

De Gellack is ook in het Voetcentrum te verkrijgen in een zeer uitgebreide range van mooie trendy kleuren. Deze lak moet uitgehard worden met een Led-lamp en houd ca. 4-6 weken op de teennagels. De Gellack moet wel bij Voetcentrum Dordrecht verwijderd worden (kan je gelijk weer een heerlijke pedicurebehandeling ondergaan…  )

FootWellness en massage

Niets werkt zo ontspannend als een voetmassage of een heerlijke FootWellness in combinatie met de pedicurebehandeling. Boek nu samen met je pedicure behandeling een korte massage of een fijne FootWellness die afgestemd is op het seizoen. MeTime noemen we dit bij Voetcentrum Dordrecht